Greeks Abroad | Λόσον, Ιγκουοντάλα, Κουφός και... τέζα οι Μπλέιζερς!

Μεγαλειώδη νίκη πανηγύρισαν οι Νάγκετς, οι οποίοι με υπογραφή Τάι Λόσον (30π.), Αντρέ Ιγκουοντάλα (29π.) και Κώστα Κουφού (11π., 8 ριμπ.) "άλωσαν" το Πόρτλαντ με 109-111, σε μία πραγματική... ματσάρα!

Οι 11 φορές που άλλαξε χέρια το προβάδισμα στο τέταρτο δωδεκάλεπτο τα λέει όλα για το... θρίλερ που εκτυλίχθηκε! Οι Νάγκετς είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι Μπλέιζερς δεν τους άφησαν σε καμία περίπτωση να ξεφύγουν και κάθε φορά που το Ντένβερ ανέβαζε τη διαφορά κατόρθωναν να την "ψαλιδίσουν".

Στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα

το Πόρτλαντ λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 106-106, 33'' πριν από τη λήξη, με τον πολύ καλό ΛαΜάρκους Ολντριτζ (22π.), που έβαλε δύσκολα στον Κουφό. Ωστόσο, οι Νάγκετς βρήκαν και πάλι τις λύσεις και με 4 συνεχόμενους πόντους των Αντρε Μίλερ και Τάι Λόσον -όπως αποδείχθηκε- "κλείδωσαν" τη νίκη. Το τρίποντο του Λίλαρντ δεν έφτανε στους γηπεδούχους και ο Μίλερ με ακόμη μία εύστοχη βολή "έγραψε" το τελικό 109-111, ενώ ο Ολντριτζ δεν κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση.

Ετσι, οι "Σβόλοι" ανάγκασαν την παρέα του εξαιρετικού Ντάμιαν Λίλαρντ (26π., 4/6 τρίπ.) στην όγδοη ήττα της στα τελευταία εννιά ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα