ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | "Ηγέτης ο Γκαγκαλούδης"

Η Καβάλα πήρε τη νίκη επί τη Τέοντο και ο προπονητής της, Σλόμπονταν Σάβοβιτς, έβγαλε το... καπέλο στον Γιάννη Γκαγκαλούδη.


"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά όπως είδατε προετοιμαστήκαμε καλά για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Καβάλας, έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες, πολλούς καλούς Αμερικάνους παίκτες. Ο ηγέτης αυτής της ομάδας είναι σίγουρα ο Γκαγκαλούδης και το έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι η κούραση από

το ταξίδι είναι η αιτία για την μεγάλη πτώση του δεύτερου ημιχρόνου. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς που προχωρούμε στο Τοp-6 και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο γύρο", δήλωσε ο Σλόμπονταν Σάβοβιτς ενώ ο Σάβο Ντζιγκάνοβιτς πρόσθεσε:

"Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς απόψε σήμερα, γιατί η Καβάλα είναι σε καλή φόρμα. Με τον νέο προπονητή παίζουν πολύ καλύτερα στο Ελληνικό πρωτάθλημα που το παρακολουθώ. Ηρθαμε εδώ προσπαθώντας να κερδίσουμε το παιχνίδι , είχαμε 25 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο και πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πιο συγκεντρωμένα και μας νίκησαν. Εύχομαι στην Καβάλα τα καλύτερα για την συνέχεια..."

Keywords
Τυχαία Θέματα