Greeks Abroad | «Μπορεί και ο Θανάσης στο NBA»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο NBA, ωστόσο, δεν αποκλείεται στον «μαγικό κόσμο» να βρεθεί και ο αδερφός του, Θανάσης, ο οποίος έχει πιθανότητες να γίνει ντραφτ το 2014.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο NBDL με τη φανέλα των Delaware 87ers και τα πρώτα στοιχεία που έχει δείξει είναι άκρως θετικά, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν το όνομα του ως ένα από τα πιθανά να βρεθούν

στο ντραφτ 2014. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα bleacherreport.com φιλοξενεί θέμα για τον πρώην φόργουορντ του Φιλαθλητικού και στέκεται κυρίως στα αθλητικά του προσόντα, τις κινήσεις του χωρίς την μπάλα, τις αμυντικές του ικανότητες αλλά και το καλό του σουτ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ναι μεν δεν είναι τόσο μικρός και τόσο... συναρπαστικός όπως ο Γιάννης, ωστόσο, σίγουρα έχει τα προσόντα να βρεθεί στο NBA.

Ο Gino Pilato από την ιστοσελίδα DLeagueDigest.com εξήγησε πως: «Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει πολύ καλές κινήσεις χωρίς τη μπάλα και επιτίθεται με σωστό τρόπο στο καλάθι. Αν μπορέσει να βελτιώσει κάποιες άλλες κινήσεις αλλά παράλληλα διατηρήσει την ικανότητα που έχει να τελειώνει καλά τις φάσεις, τότε σίγουρα αρκετές ομάδες του NBA θα εξετάσουν την περίπτωσή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα