Greeks Abroad | O Τρινκιέρι νίκησε τον Μπουρούση και τον Φώτση

Η Καντού του Αντρέα Τρινκιέρι "άλωσε" το Μιλάνο, καθώς επικράτησε της Εμπόριο Αρμάνι του Γιάννη Μπουρούση και του Αντώνη Φώτση με 76-84 για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

O Γιάννης Μπουρούσης σε 20 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 10 πόντους και μάζεψε 4 ριμπάουντ ενώ ο Αντώνης Φώτσης αγωνίστηκε για 13 λεπτά, πέτυχε 3 πόντους και πήρε 1 ριμπάουντ. Οι Μέλι και Λάνγκφορντ πέτυχαν από 17 πόντους πόντους και ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο ενώ για την Καντού του νέου μας ομοσπονδιακού προπονητή, διακρίθηκαν ο Πιέτρο Αραντόρι

(25π.) και ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι (19π.).

Μιλάνο και Καντού συμβάδιζαν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι μπήκε σε θέση οδηγού στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους, όμως, να μη την αφήνουν να ξεφύγει. Η Μιλάνο μάλιστα, προηγήθηκε με 64-63 στο 32' ύστερα από τρίποντη "βόμβα" του Λάνγκφορντ. Η Καντού απάντησε με σερί 0-5 (64-69, 34') ενώ δύο λεπτά πριν από το τέλος ο Μέλι πίσω από την γραμμή των 6.75 έκανε το 73-78. Στον εναπομείναντα χρόνο οι φιλοξενούμενοι έμειναν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών και πήραν τελικά τη νίκη με 76-84.

Keywords
Τυχαία Θέματα