Final Four | Βατούτιν: "Ηταν καταστροφή για την ΤΣΣΚΑ..."

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αντρέι Βατούτιν! Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε για την ομάδα του η Ευρωλίγκα και χαρακτήρισε την απώλεια του τίτλου καταστροφή! Συνεχάρη, ωστόσο, τον Ολυμπιακό και εκθείασε τον Ντούσαν Ιβκοβιτς...

"Πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω

τι έγινε και χάσαμε ένα ματς στο οποίο είχαμε διαφορά 19 πόντων. Αυτό που έγινε ήταν καταστροφή. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάσαμε. Κερδίσαμε τρεις φορές τον Παναθηναϊκό και δύο τον Ολυμπιακό, αλλά ηττηθήκαμε στο καθοριστικό παιχνίδι".

Ερωτηθείς ποιά ήττα ήταν πιο πικρή για την ομάδα του μεταξύ της φετινής και της προ τριετίας από τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, απάντησε: "Σαφώς και ο φετινός τελικός! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο οδυνηρό από το να χάνεις ένα παιχνίδι που προηγείσαι με 19 πόντους".

Οσο για τον Ολυμπιακό, είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πρόοδο στην Ευρωλίγκα κι αυτό οφείλεται 100% στον προπονητή του. Στον τελικό δεν έκανε ανάλογα καλή εμφάνιση όπως με την Μπαρτσελόνα, αλλά ανασυγκροτήθηκαν και πήραν τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα