Final Four | "Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την ΤΣΣΚΑ να παίξει"

Στην ενέργεια που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές.

"Ήταν μία λεπτή γραμμή το ματς. Η άποψή μου είναι ότι η ΤΣΣΚΑ χθες δεν ήταν καλή, ακόμα και όταν η διαφορά πήγε στους 19 πόντους. Απλά δεν ήταν καλά επιθετικά ο Ολυμπιακός.

Έψαχνε σκορ από άλλους παίκτες πλην των τριών που είχαν πετύχει καλάθια μέχρι εκείνο το σημείο και ξαφνικά βρήκε από όλους.

Βρήκε άμυνα και ενέργεια από τους πιτσιρικάδες… Αλλά και στην Σιένα το ματς φαινόταν ότι θα πήγαινε στους 30 πόντους και μετά γύρισε. Άρα δεν είναι τυχαίο, δεν είναι ότι έτυχε χθες. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση γι’ αυτό όποιος παίζει με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να παίζει μέχρι το 40΄. Αυτά τα παιδιά δείχνουν ότι εκεί που οι άλλοι καταρρέουν λόγω κούρασης, χτυπάνε το πικ τους. Δεν είναι λοιπόν ότι σταμάτησε η ΤΣΣΚΑ να παίζει, είναι ότι δεν την άφησε ο Ολυμπιακός", δήλωσε ο Χρήστος Μπαφές αναφερόμενος στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόδοση του Κώστα Παπανικολάου:

"Δεν ξέρω, να πούμε ότι σταμάτησε ο Κιριλένκο να παίζει ή ότι ο Παπανικολάου ντύθηκε Κιριλένκο και έπαιξε άμυνα για σεμινάριο. Έσβησε τον Μάικλ με την Μπαρτσελόνα, έκανε μεγάλο ματς με τον Κιριλένκο στον τελικό.Δίκαια ο Σπανούλης πήρε το βραβείο του MVP, συμφωνώ ότι το καλάθι του Πρίντεζη ήταν αυτό που έκρινε το ματς αλλά νομίζω ότι ο άνθρωπος του φάιναλ φορ είναι ο Κώστας Παπανικολάου".

Keywords
Τυχαία Θέματα