Final Four | "Μας αρέσει να είμαστε αουτσάιντερ και να διαλύουμε τα προγνωστικά!"

Την ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα έχουν στον αποψινό τελικό της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ, όπως υπογράμμισαν οι Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης, οι οποίοι εξήγησαν ότι αρέσκονται στο να είναι... αουσάιντερ και να διαλύουν τα προγνωστικά!

Μέρος των όσων είπαν οι Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης στην SportDay πριν από τον μεγάλο τελικό:

«Μας αρέσει να είμαστε αουτσάιντερ. Θέλουμε -πάντα- να μας θεωρούν αουτσάιντερ

κι εμείς να διαλύουμε όλα τα προγνωστικά».

-Τι έχει να φοβηθεί ο Ολυμπιακός;

Κ. Παπανικολάου: «Απολύτως τίποτα. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε ομάδα, ποτέ όμως δεν φοβόμαστε. Δεν έχουμε κανένα άγχος. Δεν σηκώνουμε επιπλέον βάρος στις πλάτες μας, ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Δεν λέω ότι δεν θέλουμε να νικάμε, θέλουμε και μάλιστα πάρα πολύ. Και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να φέρουμε την κούπα στον Πειραιά. Εχουμε έναν τελικό μπροστά μας και παρ' ότι πολλοί λένε ότι έχουμε μέλλον και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για όλους μας, ένα έχω να πω. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Εχουμε μια ευκαιρία που κανείς δεν ξέρει αν θα ξανάρθει. Γι' αυτό και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε άλλη μια νίκη. Οσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Εχουμε ευκαιρία να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

-Αν έρθει η ήττα:

Κ. Παπανικολάου: «Θα στεναχωρηθούμε, όπως και να έχει. Τελικός είναι. Αλλά θα ξέρουμε ότι έχουμε δώσει τα πάντα για την ομάδα. Και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους».

-Σε περίπτωση νίκης;

Β. Μάντζαρης: «Θα το γιορτάσουμε μέχρι την Κυριακή το βράδυ και μετά τέλος. Εχουμε και τους τελικούς μπροστά μας, που είναι εξίσου σημαντικός στόχος. Θέλουμε πάρα πολύ την Ευρωλίγκα, θέλουμε και το πρωτάθλημα. Αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. Κι αυτό που στο τέλος θα μετρήσει, είναι ποιός θα πανηγυρίζει στο τέλος της σεζόν.

Κανείς δεν το περίμενε, σίγουρα και εμείς δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε στον τελικό της Ευρωλίγκα, αλλά να που φτάσαμε εδώ, όταν φτάνεις σε έναν τελικό, πας να τον κερδίσεις, όχι απλά να είσαι εκεί».

-Πώς θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός;

Β. Μάντζαρης: «Δεν πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μπορεί αυτό να μας αποπροσανατολίσει. Αν συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε και που βγάζουμε την καλή μας άμυνα και έχουμε υψηλό ρυθμό στην επίθεση, θα χτυπήσουμε το ματς στα ίσα. Μπορούμε να τρέξουμε, είμαστε πιο φρέσκοι, μπορεί αυτοί να έχουν τα κορμιά και να ελέγχουν τα ριμπάουντ, αλλά εμείς μπορούμε να παίξουμε γρήγορα. Θα είναι ένα από τα κλειδιά, να τρέξουμε και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε αμυντικά την ΤΣΣΚΑ. Αν το κάνουμε, θα έχουμε μεγάλη τύχη να πάρουμε το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα