Final Four | Λάσο: "Το αξίζει ο Ολυμπιακός"

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό του Λονδίνου και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της "βασίλισσας", Πάμπλο Λάσο, μίλησε για το ισπανικό clacico και τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στη νίκη, ενώ έβγαλε το καπέλο στους Πειραιώτες.

"Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κάτι που το γνωρίζαμε εξ αρχής. Πιθανότατα σε όλη την Ευρώπη να γνωρίζουν τη σημαίνει

ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες έχουν καλές και άσχημες στιγμές. Το καλό είναι ότι η ομάδα μου ήξερε από την πρώτη στιγμή πως θα μπορούσε να ανατρέψει το ματς. Ήμασταν πίσω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλάξαμε την άμυνά μας και ήμασταν σε θέση να κάνουμε ένα σερί. Αυτό είναι το μπάσκετ. Όταν έχεις μία ομάδα και θέλεις να είναι όλοι οι παίκτες ένα σύνολο, τότε πρέπει να τους κάνει όλους να νιώθουν έτσι. Ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ) και ο Φελίπε (Ρέγες), αν δείτε τα στατιστικά, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Ωστόσο, η αμυντική δουλειά στον Ναβάρο από τον Σέρχιο ήταν τεράστια. Μπορώ να μιλήσω με καλά λόγια για όλους μου τους παίκτες", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λάσο, ο οποίος πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και ξέρω ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα ένα μέρος του άλλου ημιτελικού, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι από την αρχή, παίζοντας με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει από την αρχή της σεζόν: έξυπνα, με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, δυνατή άμυνα και με αρκετούς παίκτες. Παίζουμε με τους πρωταθλητές. Το αξίζουν. Έχουν αρκετό βάθος στον πάγκο τους και αρκετούς εξαιρετικούς παίκτες που θα δυσκολέψουν το παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα