EUROBASKET | Τάνιεβιτς: "Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο..."

O Μπόγκταν Τάνιεβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος σχετικά με τις εμφανίσεις της Εθνικής Τουρκίας στα δυο πρώτα παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ, ενώ τόνισε πως η πιθανή απουσία του Βασίλη Σπανούλη δεν δίνει απαραίτητα "πόντους" στην ομάδα του καθώς η Ελλάδα είναι μια... Λερναία Ύδρα.

"Ειλικρινά δε μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση. Ίσως δεν μας βόλευαν οι ομάδες που παίξαμε. Ήταν πιο κοντές από εμάς, βρέθηκαν σε καταπληκτική ημέρα, ειδικά

οι Ιταλοί, αλλά κι εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Άλλη ομάδα ήμασταν στην προετοιμασία και άλλη αυτές τις δυο πρώτες ημέρες στο Ευρωμπάσκετ..."

Σχετικά με την αντίδραση της ομάδας κόντρα στην Ελλάδα: " Θα έλεγα να περιμένετε να παίξουμε καλύτερα. Εϊμαστε με την πλάτη στον τοίχο, το ξέρουμε, άρα πρέπει να δείξουμε ότι παραμένουμε μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Αν νικήσουμε ξαναμπαίνουμε στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά βέβαια έχουμε να κάνουμε με ένα δυνατό αντίπαλο. Μια ομάδα γεμάτη ποιότητα και ταλέντο. Ίσως να μας ταιριάζει περισσότερο η Ελλάδα με τα ψηλά κορμιά. Δεν ξέρω, θα το δούμε στο γήπεδο...".

Για τον Αντρέα Τρινκιέρι: "Τον ευχαριστώ και να ξέρετε ότι τον σέβομαι απόλυτα. Τον παρακολουθώ και θεωρώ ότι είναι ο πιο ταλαντούχος Ιταλός προπονητής. Δεν θα ήθελα βρίσκεται στον πάγκο της Ελλάδας στο αυριανό παιχνίδι. Κι αυτό δεν είναι κοπλιμέντο, αλλά η αλήθεια...".

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη: "Ακόμη δεν το ξέρω με σιγουριά. Ότι θα λείψει δηλαδή. Παρόλα αυτά σας θυμίζω ότι από την Ιταλία έλειπαν ο Μπαρνιάνι και ο Γκαλινάρι κι όμως χάσαμε. Ο Σπανούλης είναι καταπληκτικός παίκτης. Αλλά η Ελλάδα είναι έξοχη ομάδα, έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλές λύσεις. Όταν παίζεις μαζί της είναι σα να μη ξέρεις από που θα πεταχτεί το φίδι να σε δαγκώσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα