ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Στήριξη διαρκείας…

Οι φίλοι του Απόλλωνα Πάτρας έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως στέκονται πλάι στην αγαπημένη τους ομάδα και το ίδιο πράττουν και φέτος, καθώς η διάθεση των «μελανόλευκων» εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.


Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρει:

«Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα για τη νέα

αγωνιστική περίοδο και η συνεχιζόμενη προσέλευση φιλάθλων όλων των ηλικιών, αποδεικνύει ότι το κλειστό αθλητικό κέντρο της ομάδας θα γεμίζει και στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Απόλλων Πάτρας δίνει και αυτή την αγωνιστική περίοδο έμφαση στο οικογενειακό κλίμα που θέλει να επικρατήσει στους αγώνες της ομάδας, και γι’ αυτό θέσπισε το «Οικογενειακό εισιτήριο».

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται το «Οικογενειακό εισιτήριο» έναντι 100€ το πρώτο, 60€ για κάθε δεύτερο μέλος της οικογένειας και 40€ για κάθε τρίτο μέλος. Το «Οικογενειακό εισιτήριο» αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Τα εισιτήρια των προστατευόμενων μελών θα είναι αυστηρά προσωπικά και θα υπόκεινται σε ηλεκτρονικό έλεγχο κατά την είσοδο στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας για την ορθή χρήση τους.

Επίσης, εκτός από τη διάθεση μαθητικών-φοιτητικών εισιτηρίων στους αγώνες του Απόλλωνα (απόφαση που ίσχυσε πέρυσι και θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά) θα διανεμηθεί ένας αριθμός δωρεάν εισιτηρίων σε ανέργους κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας είναι ανοικτά από Δευτέρα – Σάββατο (10:00-14:00).

Επίσης είναι δυνατή η παραγγελία-αγορά μέσω του e-shop στη διεύθυνση: http://www.apollonpatras.gr/marketing/e-shop

Όλες οι κάρτες διαρκείας μπορούν να εξοφλούνται σε οκτώ (8) άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας».

Keywords
Τυχαία Θέματα