ΠΑΟΚ | Αγιασμός και προπόνηση για ΠΑΟΚ (pics)

Η ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό της πριν από την προπόνηση της Παρασκευής 13/9 με τον πατέρα Χρήστο να τελεί το μυστήριο μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από την ομάδα του δικεφάλου του βορρά.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και πριν από την έναρξη της προπόνησης του ΠΑΟΚ, ο καθιερωμένος αγιασμός

της ομάδας, με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής σεζόν. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Χρήστο, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και αποδέχθηκε την πρόσκληση της ομάδας με ιδιαίτερη χαρά και ευλόγησε όλα τα μέλη της ευχόμενος υγεία σε όλους για μία καλή χρονιά.

"Βλέποντας τον Μπάνε και τον Νίκο το Σταυρόπουλο, θυμήθηκα πολλά πράγματα από το παρελθόν. Υπήρχαν στιγμές που πανηγυρίσαμε, υπήρχαν στιγμές που κλάψαμε, αλλά πάντα με το μπάσκετ ζούσαμε πολύ έντονα συναισθήματα. Αυτή η ομάδα χαρακτηρίζεται από πολλή αγάπη και τρέλα. Σας εύχομαι υγεία, να έχετε διάθεση, δύναμη και τρέλα για να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την χρονιά", είπε ο πατέρας Χρήστος απευθυνόμενος σε όλα για μέλη της ομάδας και κυρίως προς τους παίκτες. Ο Νίκος Σταυρόπουλος εκ μέρους της ομάδας, προσέφερε μία μπάλα με το σήμα του ΠΑΟΚ στον πατέρα Χρήστο, που ανανέωσε το ραντεβού του με την ομάδα στο γήπεδο και στα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα