ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Καϊμακόγλου: "Ηρεμία και συγκέντρωση για το επόμενο"

Ο Κώστας Καϊμακόγλου έδωσε το σύνθημα μετά την ήττα από την Ιταλία (72-81) και τόνισε πως τώρα σημασία έχει να ηρεμήσει η ομάδα και νικήσει την Φινλανδία τη Δευτέρα.

"Είναι μακρύ το Ευρωμπάσκετ. Πολλά ανάποδα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι. Δεν μπορούμε κάθε μέρα να παίζουμε τόσο καλά όσο με την Τουρκία. Θέλαμε τη νίκη σήμερα έστω και με μισό πόντο, τώρα πάμε για το αυριανό κόντρα στην Φινλανδία για να πάρουμε έστω ένα ματς μαζί μας. Είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα η Φινλανδία.

Έχουνε μεγάλο κίνητρο. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε, να παίξουμε ενωμένα και να πάρουμε μια νίκη. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να συγκεντρωθούμε και να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών, σήμερα δεν είχαμε συγκέντρωση. Παιχνίδι σαν το αυριανό και όπως τα άλλα που θα έρθουν, θα τα κερδίζει όποιος το θέλει περισσότερο. Σίγουρα πολλές φορές στη ζωή αν δεν ζήσεις κάτι, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Εμείς κάνουμε μια δουλειά, η μάσκα δεν είναι τίποτα απολύτως. Οι ήρωες είναι αυτοί που βρίσκονται στο κρεβάτι και είναι βαριά άρρωστοι", δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα