ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Δεν είναι... ζωής ή θανάτου το ματς με τον ΠΑΟΚ"

O Ηλυσιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη σαββατιάτικη (8/12) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στα Ιλίσια, με τον Γιώργο Ζευγώλη να προσπαθεί να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών του, ενώ με δηλώσεις του εξήγησε ότι... δεν θα χαλάσει και ο κόσμος αν δεν επιτευχθεί η νίκη κόντρα στον "Δικέφαλο"!

"Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά σε πολύ υψηλό επίπεδο, με στόχο να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία μου. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω κάτι με ειλικρίνεια:

Το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι ζωής και θανάτου για μας. Υπάρχει διαφορά επιπέδου με τον αντίπαλο μας και φυσικά έχουμε άλλους στόχους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θα τα δώσουμε όλα για την υπέρβαση", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και συμπλήρωσε:

"Το πρωτάθλημα για μας ουσιαστικά ξεκινάει από την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Ίκαρο στην έδρα μας. Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι από κάθε άποψη από το συγκεκριμένο ματς και μετά, ώστε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην Α1".

Keywords
Τυχαία Θέματα