AENK | Παπαθεοδώρου: "Στόχος μας η παραμονή"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην SportDay για τους στόχους αλλά και τη φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ομάδα τη νέα σεζόν, που τη βρίσκει στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου στην SportDay:

"Είναι μια ξεχωριστή μέρα και τιμή για μας. Ξεκινάμε με πολλές φιλοδοξίες κι ενθουσιασμό.

Όλο αυτό το διάστημα, όπως κάθε χρονιά, βρήκαμε παίκτες με ουσία και με δεδομένο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα. Κρατήσαμε και αρκετά παιδιά που συμβάλλανε στην άνοδο της ομάδας και το σίγουρο είναι πως θα βοηθήσουν και φέτος. Έχουμε το ίδιο σκεπτικό και την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα διατηρηθεί στην κατηγορία".

Για τη φιλοσοφία και το σκεπτικό της ομάδας: "Η ΑΕΝΚ είναι μια ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει έναν συγκεκριμένο τρόπο για να παίξει. Θέλει παιδιά που ακολουθούν πιστά τη δύναμη, τη φιλοσοφία, την αφοσίωση, την πειθαρχία και τη διάθεση σε συνδυασμό με το ταλέντο, φυσικά. Όλα αυτά μαζί ώστε να μετουσιωθούν σε νίκες. Είναι σημαντικός για την ομάδα ο χαρακτήρας των παιδιών. Θέλουμε παιδιά με κίνητρο και πιστεύω πως τα διαθέτουμε".

Για τις μεταγραφές: "Έχουμε κάνει κινήσεις με παίκτες που έχουν εμπειρία στην Α1 και θέλουμε να μας στηρίξουν, καθώς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Κάναμε βέβαια και κινήσεις με νέους παίκτες όπως οι Γκάρετ που έχει έναν χρόνο στην Ευρώπη και ο Κρόκερ που έχει τρία. Βέβαια και οι δύο είναι εξελίξιμοι και μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι επόμενες κινήσεις της ομάδας δεν θα έχουν κριτήριο την ηλικία, αλλά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα παραπάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα