ΠΑΟΚ | Το πρώτο διαρκείας της φετινής σεζόν

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/8 το πρωί στις 10:00 και ο Κωνσταντίνος Λιούδης έγινε ο πρώτος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για την σεζόν 2013-2014.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας είναι μία στιγμή ιδιαίτερη και για αρκετούς μοιάζει με ιεροτελεστία. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 10:00 και εκείνη την ώρα μπήκε πρώτος στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ο φίλαθλος της ομάδας Κωνσταντίνος Λιούδης που έγινε ο πρώτος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για την σεζόν 2013-2014.

Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, για την ακρίβεια από το 1993, ο 41χρονος Κωνσταντίνος Λιούδης ανανέωσε τη θέση του στο διάζωμα 116 κι αυτό που θεώρησε σημαντικό δεν ήταν η… πρωτιά, αλλά το γεγονός ότι για μία ακόμη χρονιά πήρε το διαρκείας του. «Το σημαντικό είναι ότι παίρνω κάθε χρόνο και όχι ότι φέτος είμαι ο πρώτος που παίρνει διαρκείας», σχολίασε ο κ. Λιούδης και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω, είναι με την ομάδα που θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με αυτή την ομάδα να τελειώσουμε. Να μην μας φύγουν παίκτες δηλαδή. Αυτό θέλω και δεν με νοιάζει ποιοι παίκτες θα έρθουν. Για αυτά έχουμε ανθρώπους που ξέρουν».

Ο Κωνσταντίνος Λιούδης αποχώρησε από το γήπεδο με το νέο καρτελάκι διαρκείας του, την θέση που εξασφάλισε στο parking του γηπέδου και την ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ, με το σήμα του ΠΑΟΚ, που είναι το δώρο για τους πρώτους χίλιους φιλάθλους που θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, είτε από το PAOK Sports Arena, είτε μέσω διαδικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα