AENK | Παπαθεοδώρου: "Κοιτάμε τους εαυτούς μας και όχι τους διαιτητές"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στα λάθη της άμυνας που έκανε η ομάδα του και δεν έριξε το φταίξιμο της ήττας στους διαιτητές.

"Συγχαρητήρια στον Κ.Α.Ο.Δ. γιατί κέρδισε δίκαια. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπως είπε κι ο Νέναντ (σ.σ. Μάρκοβιτς) κι απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι θα είναι δύσκολος κι ο χειμώνας. Ο Κ.Α.Ο.Δ. κέρδισε δίκαια, γιατί εμείς δεν υπήρχαμε στην άμυνα. Πετύχαμε 85 πόντους και χάσαμε, επομένως το πρόβλημα ήταν η άμυνα. Ακόμη κι όταν προηγηθήκαμε, είπαμε ότι έτσι δύσκολα θα κερδίσουμε. Παίξαμε

χωρίς πάθος. Στο δεύτερο μέρος η Δράμα άλλαξε τον ρυθμό και κατάφερε να σκοράρει 55 πόντους. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Έχει πολύ δρόμο το Πρωτάθλημα και, αν δεν αλλάξουμε σκέψη, δε θα πετύχουμε τους στόχους μας. Προσπαθούν τα παιδιά. Ο Κ.Α.Ο.Δ. σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά σε τρίποντα και δίποντα, όμως. ήταν χωρίς πίεση. Έχουμε πραγματικά πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα" είπε έπειτα την ήττα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 38χρονος προπονητής της Α.Ε.Ν.Κ. και πρόσθεσε αναφορικά με την καθοριστική τεχνική ποινή του στα μισά της τέταρτης περιόδου:

"Η αίσθηση μου είναι ότι δε μέτραγε, αλλά δεν έχω δει τη φάση. Δεν στέκομαι, όμως εκεί, καθώς εμείς κάναμε περισσότερα λάθη από τους διαιτητές και κοιτάμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα