AENK | Μενουδάκος: "Να γίνουν προσεκτικές κινήσεις"

Για την παρουσία στην ομάδα της Κηφισιάς για 15 χρόνια αλλά και για την πρόκληση του να αγωνίζεσαι στην Α1 μίλησε ο Δημήτρης Μενουδάκος στη «SportDay».

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα καν. Το είχα δεδομένο πως θα ανανέωνα με τη Νέα Κηφισιά. Βέβαια δεν είχα και πολλές προτάσεις ώστε να συγκρίνω. Είμαι 15 χρόνια στην ομάδα και οι άλλες ομάδες το γνωρίζουν αυτό. Αρα γενικά είναι αρκετά δύσκολο να αλλάξω στρατόπεδο. Εχω περάσει πάρα πολλά με τη Νέα

Κηφισιά", είπε ο Μενουδάκος και συμπλήρωσε ότι "θα ενισχυθούμε με ξένους και Ελληνες που έχουν ζήσει την Α1. Εμεινε μεγάλο μέρος του κορμού της ομάδας, αλλά εμείς που μείναμε θα είμαστε πιο πολύ βοηθητικοί. Πιο πολύ για να κρατήσουμε την ομοιογένεια".

Για το τι πρέπει να προσέξει η Νέα Κηφισιά εν όψει της Α1, ο έμπειρος γκαρντ απαντάει: "Πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές παικτών. Είδαμε φέτος πως ο νεοφώτιστος Απόλλων Πάτρας πήρε καλούς ξένους κι έφτασε στα πλέι οφ".

Εάν υπάρχει "φόβος" λόγω της Α1, ο αρχηγός της Νέας Κηφισιάς λέει χαρακτηριστικά: "Σίγουρα για τους περισσότερους, βάζοντας κι εμένα μέσα, είναι μία μεγάλη πρόκληση να αγωνίζεσαι στην Α1. Υπάρχει φόβος με την έννοια του τι θα αντιμετωπίσουμε. Ο ίδιος φόβος που υπήρχε όταν συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην Α2 και το ίδιο υπήρχε στη Β' Εθνική".

Θα είναι πρόβλημα το ότι η Νέα Κηφισιά θα "αποχωριστεί" τη φυσική της έδρα, το «Δ. Βικέλας»; Ο Δημήτρης Μενουδάκος έδωσε την απάντηση: "Η αλήθεια είναι πως η έδρα μας ήταν η δύναμή μας. Ξέραμε πως σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, υπήρχε μια καυτή έδρα κι έτσι μας έδινε ώθηση. Τώρα όμως πρέπει να βρούμε γήπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις για την Α1. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο νέο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα