ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Αργυρόπουλος: "Στόχος μας να παραμείνουμε στην οκτάδα"

Για το μέλλον αλλά και για τους στόχους της ομάδας του Απόλλωνα Πατρών μίλησε ο Νίκος Αργυρόπουλος στην «SportDay».

"Πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Να σταθεροποιηθούμε στην Α1 και να είμαστε μία από τις ομάδες που θα βρίσκεται κάθε χρόνο στα πλέι οφ. Η περασμένη χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως το ίδιο θα είναι και η επόμενη. Εχουμε διατηρήσει κορμό. Εχουν μείνει σχεδόν όλοι οι Ελληνες οι οποίοι είναι και Πατρινοί και ο Βλάντο (σ.σ.: Πέτροβιτς)", μας είπε αρχικά ο 35χρονος Αργυρόπουλος, ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι υπάρχουν μπόλικα Πατρινόπουλα στην ομάδα (Καπερώνης,

Μολφέτας, Ζαφείρης, Λιανός, Πελεκούδας):

"Τα παιδιά αυτά έπαιξαν ένα χρόνο στην Α1, έζησαν πρόσωπα και καταστάσεις. Απέκτησαν εμπειρία και θα είναι καλύτεροι του χρόνου. Είναι βέβαια και πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Πολύ σημαντική είναι η άριστη δουλειά που γίνεται στο τμήμα υποδομών του Απόλλωνα. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Ο στόχος της ομάδας είναι να παίζουν παιδιά της περιοχής. Το ίδιο συμβαίνει και με το τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από ανθρώπους που κατάγονται από την Πάτρα και αγωνίστηκαν στο παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας".

Για το πότε σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του είπε: "Εχει περάσει από το μυαλό μου -είναι η αλήθεια- να σταματήσω. Διατηρούμαι σε καλή κατάσταση, χωρίς τραυματισμούς και βλέπω να σταματώ σε δύο με τρία χρόνια. Το σώμα μου αντέχει και γι' αυτό δεν υπάρχει σκοπός να σταματήσω στο άμεσο μέλλον"

Keywords
Τυχαία Θέματα