A1 | Το πάθημα... μάθημα

Παναθηναϊκός και Κολοσσός διασταυρώνουν σήμερα (30/4, 17:00, ΝΕΤ) τα ξίφη τους για τέταρτη φορά στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1, με τους "πράσινους" να θέλουν να τελειώσουν τη σειρά, ενώ από την άλλη, οι Ροδίτες θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στο... όνειρο που ζουν και να γράψουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.

Το Σάββατο, η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά με σπουδαία εμφάνιση υπέταξε τους Πρωταθλητές

Ελλάδας και Ευρώπης και έδωσε ακόμα μια απίστευτη χαρά στον κόσμο της, διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο μας στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πάντως, σήμερα, το "τριφύλλι" αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ περισσότερο αποφασισμένο να... καθαρίσει και να μην δώσει άλλα δικαιώματα στον Κολοσσό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον τραυματία Μάικ Μπατίστ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι το μυαλό των παικτών του ήταν... αλλού και εστίασε στην έλλειψη συγκέντρωσης, χωρίς να παραλείψει να συγχαρεί τη γηπεδούχο ομάδα και τους φιλάθλους της.

Στην αντίπερα όχθη, οι "θαλασσί", δια στόματος Βασίλη Φραγκιά έκαναν το καθήκον τους και πλέον θα προσπαθήσουν στο σημερινό ματς να πιάσουν απόδοση ανάλογη του προχθεσινού αγώνα και να πετύχουν ακόμα ένα... θαύμα! Ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι το έργο τους θα είναι δυσκολότερο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να εμφανίσει την ίδια άσχημη εικόνα και θα τα δώσει όλα για το διπλό. Στα αγωνιστικά, ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Ρόδου θα έχει όλα του τα "όπλα" στη φαρέτρα του, ενώ το Βενετόκλειο θα είναι ξανά κατάμεστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα