NBA | Κακά μαντάτα για Μπατλερ!

Μπορεί οι Κλίπερς να πανηγυρίζουν για την ανατροπή του... αιώνα εις βάρος των Γκρίζλις, ωστόσο έχουν και έναν πολύ σημαντικό λόγο να τα βάζουν με την ατυχία τους, καθώς ο Κάρον Μπάτλερ τραυματίστηκε και δύσκολα θα επανεμφανιστεί σε αυτή τη σειρά αγώνων.

Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ έσπασε το αριστερό του χέρι του στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στις "αρκούδες", με την ομάδα του Λος Άντζελες να γυρνάει από το -27 της τέταρτης περιόδου και να φεύγει τελικά με το διπλό, 99-98, από το Μέμφις!

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σταρ

έπειτα από μια άμυνα που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, χτύπησε και αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια, εκεί όπου έκανε ακτινογραφίες, με τα αποτελέσματα να δείχνουν σπάσιμο.

Αναμφίβολα, η εξέλιξη αυτή και εφόσον ο Μπάτλερ δεν κατορθώσει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ, είναι πολύ άσχημη και η απουσία του θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Βίνι Ντελ Νέγκρο, αφού είναι από τους λίγους παίκτες που έχει την εμπειρία των πλέι οφ (πέρσι έπαιζε στους πρωταθλητές Μάβερικς).

Ο άσος των "Κλιπς" στο παιχνίδι στο Μέμφις είχε 12 πόντους και 2 ριμπάουντ μέχρι να τραυματιστεί, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 12 πόντους κατά μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα