A1 | Σφραγίζουν την πρόκριση οι "αιώνιοι"

Έτοιμοι να κάνουν το "sweep" είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις με Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ώστε να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά, εκεί όπου από χθες περιμένει ο Κολοσσός και ο Πανιώνιος.

Στο Αλεξάνδρειο, οι πράσινοι θέλουν να πραγματοποιήσουν

εμφάνιση ανάλογη του δευτέρου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ πριν δύο μέρες, προκειμένου ξεπεράσουν το εμπόδιο των κίτρινων και να τελειώσουν τη σειρά στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλα τα εργαλεία στη διάθεσή του.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους και να κερδίσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, ώστε να πάνε μετά στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό. Στα αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, πονοκεφαλιάζει με τη συμμετοχή του Χρήστου Ταπούτου, που ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, οι ερυθρόλευκοι του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν να κάνουν ότι και το τριφύλλι… Να πετύχουν το διπλό, καθαρίζοντας τη σειρά με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, όπου θα παραταχθούν πάνοπλοι. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες ήταν εντυπωσιακοί, καθώς έφτασαν τη διαφορά μέχρι και στους 30 πόντους και θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν και σήμερα ανάλογη εμφάνιση.

Στην αντίπερα όχθη, ο δικέφαλος αιφνιδιάστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, αφού όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος η αγωνιστική απραξία των παικτών του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ωστόσο, παρόλο που άπαντες στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παίξει πλήρεις, γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή, θα παλέψουν για καλύτερο και θα κάνουν τα πάντα για να ισοφαρίσουν τη σειρά.

Το σημερινό (21/04) πρόγραμμα των πλέι οφ:

16.00 Άρης - Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)

18.00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (ΕΤ3)

Keywords
Τυχαία Θέματα