A1 | Οικονόμου: "Μικρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός λόγω έδρας..."

Ο Νίκος Οικονόμου γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει ντέρμπι "αιωνίων", έχοντας συμμετάσχει σε ουκ ολίγα εξ αυτών -με τη φανέλα όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού- και αναφερόμενος στη "μάχη" του ΣΕΦ (4/2, 19.00) έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους" λόγω έδρας...

Τα όσα δήλωσε ο Νίκος Οικονόμου στην Real:

"Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν σε

τέτοιους αγώνες, αλλά λόγω έδρας και μόνο, ο Ολυμπιακός διατηρεί μικρό προβάδισμα. Η απώλεια του Μάντζαρη είναι οπωσδήποτε σημαντική, αλλά γι' αυτό μία ομάδα λέγεται μεγάλη, επειδή μπορεί και πρέπει να βρίσκει λύσεις στα κάθε λογής προβλήματα που προκύπτουν. Δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο η ήττα από τον ΠΑΟΚ, αφού η συγκεκριμένη σειρά αγώνων είναι εντελώς ξεχωριστή και με το δικό της ειδικό βάρος".

Οσο για τα πλάνα των δύο ομάδων, ο Οικονόμου δήλωσε: "Για αύριο πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να παίξει γρήγορα και μαζί να ελέγξει το επιθετικό ριμπάουντ, ενώ ο Παναθηναϊκός λογικά θα στηριχθεί σε διάφορες ζώνες και κοντρόλ επιθέσεις. Σπανούλης και Διαμαντίδης είναι οι ηγέτες, αλλά δεν πρέπει να λησμονείτε ότι πρόκειται για ομαδικό άθλημα, όπου κάθε παίκτης πρέπει να κάνει τη διαφορά και να κρίνει τον αγώνα, με μία σωστή ή λάθος ενέργειά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα