Σπριντ Αλμυρού και Ελάτειας την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου


ΣΠΡΙΝΤ ΑΛΜΥΡΟΥ:10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει το 4o Rally Sprint ΟΘΡΥΣ στις 9 – 10 Απριλίου 2011 στην περιοχή Αλμυρού του Ν. Μαγνησίας.Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 15 χλμ στο πανέμορφο βουνό της ΟΘΡΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.Ο αγώνας μετράει στο Κύπελλο
Ασφάλτινων Αγώνων Ράλλυ Σπρίντ . Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα γίνει η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα. Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως την Κυριακή 10 Απριλίου έως τις 09:30 το πρωί, όπου θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας. Ο Τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη με μία (1) ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη στην περιοχή του βουνού Όθρυς (30,00 χλμ ειδικής διαδρομής – 99,85 χλμ σύνολο αγώνα) και οι θεατές θα ...έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία όμορφη και θεαματική ειδική διαδρομή.
Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανύγηρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΑΤΕΙΑΣ: 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011Η ΑΛΦΑΛ διοργανώνει στις 10 Απριλίου χωμάτινο Ράλλυ Σπρίντ με την ονομασία ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΑΤΕΙΑΣ 2011
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κλασική διαδρομή ΕΛΑΤΕΙΑ – ΖΕΛΙ μήκους 11.65 χλμ.
Το Ράλλυ Σπρίντ Ελάτειας προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος Ν-Α-Ε-R, στο Κύπελλο F2 και στο Κύπελλο χωμάτινων σπριντ.
Η διαδρομή θα διεξαχθεί 3 φορές και θα υπολογίζεται το άθροισμα των χρόνων και των ποινών και των τριών σκελών.
Η δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 22.00.
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου από 15.00έως 19.00 στην Ελάτεια.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 10 Απριλίου. Το ωράριο εκκίνησης του 1ου αυτοκινήτου θα δοθεί μετά το κλείσιμο των συμμετοχών.

Εμείς πάλι σας ευχόμαστε καλή θέαση!!
Keywords
Τυχαία Θέματα