Η νέα BMW Σειρά 1 είναι γεγονός! (+PHOTO GALLERY)

Νέα BMW Σειρά 1: η δεύτερη γενιά ενός πρωτοποριακού premium μικρομεσαίου μοντέλου. Παραμένει το μοναδικό πισωκίνητο (RWD) στην κατηγορία του. Ακόμα πιο σπορ και αποδοτικό, αισθητά πιο άνετο και ευρύχωρο. Αποκλειστικά χαρακτηριστικά στο εξωτερικό και το εσωτερικό το κατατάσσουν σε μία ξεχωριστή θέση στην κατηγορία. Μοναδικός συνδυασμός οδηγικής ποιότητας, υψηλής αισθητικής και καινοτόμου τεχνολογίας.
Πέντε πόρτες. Τολμηρό, ελαφρώς σφηνοειδές αμάξωμα, ποιοτική σπορ σχεδίαση στις γνώριμες αναλογίες BMW
και τολμηρές επιφάνειες. Νεανική και γεμάτη ζωντάνια αισθητική, αναδεικνύεται με σχεδιαστικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την ωριμότητα και το κύρος της νέας BMW Σειράς 1. Οι BMW Sport Line και BMW Urban Line προσφέρουν πρόσθετες ευκαιρίες εξατομίκευσης με αποκλειστικό εξοπλισμό για το εσωτερικό και το εξωτερικό.
Για πρώτη φορά, όλοι οι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες που διατίθενται για τη BMW Σειρά 1 τώρα με τεχνολογία...BMW TwinPower Turbo. Νέα γενιά βενζινοκινητήρων 1.6-λίτρων: BMW 116i με 100 kW/136 hp, BMW 118i με 125 kW/170 hp. Πλήρως ανασχεδιασμένοι πετρελαιοκινητήρες 2.0-λίτρων: BMW 116d με 85 kW/116 hp, BMW 118d με 105 kW/143 hp, BMW 120d με 135 kW/184 hp. Επίσης προγραμματίζεται να λανσαριστεί σύντομα η BMW 116d EfficientDynamics Edition, με κινητήρα diesel 1.6 λίτρων (85-kW/116-hp) και πρόσθετες τεχνολογίες οικονομίας καυσίμου που θα διατηρήσουν τις εκπομπές CO2 χαμηλά μέχρι 99 g/km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.
Η BMW Σειρά 1 παραμένει ηγέτης στην αγορά με την τεχνολογία BMW EfficientDynamics: το παγκοσμίως πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία με προαιρετικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, Αυτόματη λειτουργία Start/Stop στο μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο. Το ECO PRO mode ενεργοποιείται μέσω του ‘διακόπτη οδηγικής εμπειρίας’ (περιλαμβάνεται στάνταρ).
Αισθητά βελτιωμένη άνεση και μοναδική οδική συμπεριφορά χάρη στην πίσω κίνηση, τους εν σειρά κινητήρες, την άριστη κατανομή βάρους και την προηγμένη τεχνολογία της ανάρτησης. Εμπρός άξονας διπλών συνδέσμων με γόνατα, πίσω άξονας πέντε συνδέσμων, ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης υψηλής ακρίβειας χωρίς αντιδράσεις από το σύστημα μετάδοσης. Προαιρετικό Variable Sports Steering, DSC Driving Stability Control με DTC Dynamic Traction Control και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω μπλοκέ διαφορικό στάνταρ.
Μακρύτερο αμάξωμα (κατά 85 mm), μακρύτερο μεταξόνιο (κατά 30 mm), φαρδύτερα μετατρόχια (κατά 51 mm μπροστά & κατά 72 mm πίσω) σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Το ύψος παραμένει ίδιο, αλλά τα πρόσθετα 17 mm του πλάτους δημιουργούν ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό και πιο sport εμφάνιση. Επιπλέον 21 mm για τα πόδια των πίσω επιβατών. Χώρος αποσκευών αυξημένος από 330 στα 360 λίτρα, με τη χωρητικότητα να φτάνει μέχρι 1.200 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα (διάταξη καθισμάτων 40/20/40 διατίθεται προαιρετικά). Άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι, ράφια και ποτηροθήκες στο cockpit.
Αμάξωμα υψηλής στρεπτικής ακαμψίας για καλύτερη απόκριση και προστασία επιβατών. Ολοκληρωμένη γκάμα
Keywords
Αναζητήσεις
nea bmw 116d
Τυχαία Θέματα