2011 Skoda Design Concept photo gallery

2011 Skoda Design Concept photo gallery...Ένα σχεδιαστικό concept προσφέρει μια ματιά στο μέλλον...

Αποκαλύπτοντας ένα σχεδιαστικό concept, η Skoda προσφέρει μια ματιά στο μέλλον. Οι οικονομικοί στόχοι που θέτει η κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων επιβάλλουν μια νέα εστίαση, η οποία αντλεί...

έμπνευση
από μια παράδοση που συμπληρώνει πάνω από 110 χρόνια ζωής. Η χρήση μοντέρνων στιλιστικών στοιχείων και η τελευταία τεχνολογία αποτελούν ένα λογικό βήμα. Το σχεδιαστικό concept δίνει «σάρκα και οστά» στη στρατηγική ανάπτυξης, με ξεκάθαρα χαρακτηριστικά, σχολαστική φροντίδα και τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες.
Το σχεδιαστικό concept απομονώνει τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία της SKODA και τα οδηγεί προς το μέλλον. Το μακρύ μεταξόνιο και οι κοντοί πρόβολοι αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη αρχιτεκτονική αυτοκινήτου, καθώς και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ευρύχωρο εσωτερικό πάνω από τα συνηθισμένα επίπεδα και, σε συνδυασμό με τη δυναμική γραμμή οροφής, προσδίδουν στο αυτοκίνητο έναν υψηλό βαθμό οπτικής υπεροχής. Η «αρμονική» ενσωμάτωση της πόρτας του χώρου αποσκευών υπογραμμίζει την κομψή πρακτικότητα ολόκληρου του αυτοκινήτου. Η καθημερινή χρηστικότητα και η ξεχωριστή, «τμηματική» σχεδίαση του εσωτερικού είναι δύο παραδοσιακές αξίες της μάρκας οι οποίες επαναπροσδιορίζονται εδώ με μια πιο μοντέρνα μορφή. Η μάσκα του ψυγείου με το διακριτικά γυαλιστερό φινίρισμα εκφράζει την πεμπτουσία της αισθητικής της μάρκας, με τα λεπτοδουλεμένα πτερύγια που θυμίζουν τεντωμένες χορδές άρπας.

Το επανασχεδιασμένο και αφαιρετικό λογότυπο κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο μεσαίο τμήμα του αυτοκινήτου, αποτελώντας την αφετηρία όλων των γραμμών του περιγράμματος. Κόβει την οριζόντια γραμμή του καπό, δίνοντας έμφαση στο ιδιαίτερο «προφίλ» του ως σύμβολο ποιότητας και επιτυχίας.

Το σχεδιαστικό concept σηματοδοτεί ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς το μέλλον για τη SKODA. Με δυναμικά σχήματα και φόρμες, εξάπτει τη φαντασία των παρατηρητών χωρίς να τους προκαλεί και προσφέρει μια ξεκάθαρη εικόνα της αντίληψης για τα μελλοντικά μοντέλα της Skoda. Oικονομική ανάπτυξη για την τσεχική φίρμα συνδυασμένη με μια νέα σχεδίαση γεμάτη δυνατότητες και, συγχρόνως, διατήρηση των «καταξιωμένων» παραδοσιακών δυνατών σημείων όπως είναι οι εντυπωσιακές επιδόσεις, η κορυφαία σχέση αξίας/προϊόντος και η ακρίβεια κατασκευής.

Netcarshow
Keywords
Τυχαία Θέματα
2011 Skoda Design Concept,