Renault R-Link multimedia ταμπλέτα [w/video]

H Renault παρουσίασε την ταμπλέτα R-Link, ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο αρχικά είχε τοποθετηθεί στο πρωτότυπο ZOE, ενώ είχε προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνιση το στο νέο Clio το 2013, αλλά τελικά οι Γάλλοι αποφάσισαν να το τοποθετήσουν σε όλα τα επιβατικά τους αυτοκίνητα μέσα στο 2012.

Το R-Link αποτελείται από μια 7″ οθόνη αφής, όπου συνδυάζεται και με το πολυλειτουργικό τιμόνι

αλλά διαθέτει και σύστημα αναγνώρισης φωνής. Η Renault δεν κάνει καμία αναφορά αν η ταμπλέτα είναι αφαιρούμενη αλλά και ούτε τι λειτουργικό χρησιμοποιεί. Το μόνο που αναφέρει είναι ότι το πρόγραμμα πλοήγησης είναι το TomTom LIVE.

Η Renault θα ξεκινήσει και αυτή το δικό της App Store, παρόμοιο με αυτό της Apple, και δηλώνει ότι με την αρχή της διάθεσης του R-Link, θα υπάρχουν διαθέσιμες τουλάχιστον 50 εφαρμογές, οι οποίες θα μπορούν να κατέβουν απευθείας από την ταμπλέτα μέσα από το αυτοκίνητο. Για να εμπλουτίσει τις εφαρμογές στο App Store της, η Renault ζητά την βοήθεια των προγραμματιστών έτσι ώστε να δημιουργηθούν στο μέλλον περισσότερες εφαρμογές.  Αναλυτικές λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο video, αλλά και στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα