Θεόδωρος Πάγκαλος: «Οι Αγανακτισμένοι είναι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ»

Προκλητικός για άλλη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Τί δήλωσε σε συνέντευξή για Αγανακτισμένους και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε κρατικό κανάλι χαρακτήρισε «τραμπούκους» τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα πολίτες και «αθλιότητες» τα όσα πράττουν έξω από τη Βουλή.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, «5 και 10 Αγανακτισμένοι, που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, δεν αποτελούν το σύνολο των πολιτών». Ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, έκανε λόγο για πράξεις βίας και αθλιότητας.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υπέδειξε για ακόμη μία φορά το ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητές Αγανακτισμένων, πίσω από τις μεγάλες συγκεντρώσεις στις πλατείες σημειώνοντας για το κόμμα της αριστεράς ότι ενώ «έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους», «είναι το κόμμα που ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής».

Αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας, ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε πως υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις στην οικονομία, δεδομένου ότι θα έχουμε θετικό πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, ενώ υποστήριξε ότι η θέση του Αντώνη Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου είναι τελείως αδιέξοδη.

Ερωτηθείς σχετικά με το ναυάγιο συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημείωσε ότι είναι υπέρ της συνεργασίας και πρόσθεσε ότι αυτό που δεν λειτούργησε, είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς δημοσιοποίησε τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου «κατά τρόπο θριαμβευτικό».

Ακόμη, σε ό,τι αφορά τον αναβρασμό στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος υπογράμμισε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα στήριξε τον Πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.


fimes.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα