Προβλέψεις Σάββατο 30-04-2011


Καλησπέρα σε όλους. Αρκετά καλά τα πάμε το τελευταίο καιρό και έτσι σήμερα θα παίξουμε λίγο πιο χαλαρά. Σήμερα θα προτείνω 5 μονά αποδεκτά παιχνίδια μετά τις 7 καθώς ότι άλλο είχα να προτείνω τα έγραψα στις άλλες στήλες. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει όποια θέλει και να τα συνδυάσει όπως θέλει. Πάμε να τα δούμε λοιπόν! Για περισσότερα παιχνίδια και αποδόσεις πατήστε εδώ!

ΤΣΕΖΕΝΑ - ΙΝΤΕΡ (1)
Η Ιντερ δύσκολα παίρνει το πρωτάθλημα και δύσκολα χάνει την
απευθείας έξοδο στην ευρώπη. Επιπλέον έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Από την άλλη η Τσεζένα καίγεται για βαθμούς καθώς είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Οι σχέσεις των 2 ομάδων μάλλον είναι αρκετά καλές και έτσι ο άσσος έχει τύχη. Απόδοση στην bet365 :

ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ (1)
Απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι που σκοράρουν εύκολα και θέλουν την νίκη προκειμένου να έχουν τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο άσσος πληρώνει

ΛΙΝΤΣΕΡ - ΡΙΝΤ (2)
Πολλές απουσίες για την Ουραγό Λίντσερ που δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση σε αντίθεση με την Ριντ που κοιτάει στα μάτια ακόμα και τις μεγαλύτερες ομάδες. Το διπλό εδώ αξίζει. Στην bet365 θα το βρείτε σε απόδοση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (X)
Τελικός κυπέλλου και όποιος νομίζει ότι η Άεκ θα πάρει το κύπελλο εύκολα είναι γελασμένος. Ο Ατρόμητος θα τα δώσει όλα και σαν ομάδα στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον οι πίεση που θα έχουν οι παίκτες τις Άεκ από τους οπαδούς τους πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη και αυτό μόνο θετικό δεν είναι. Το παιχνίδι το βλέπω να πηγαίνει παράταση και γιατί όχι και στα πέναλτι.

ΣΟΣΟ - ΝΑΝΣΙ (Goal)
Σκοράρει αρκετά συχνά στην έδρα της η Σοσό από την μια. Από την άλλη η Νανσί καίγεται καθώς θέλει βαθμούς για την σωτηρία της. Το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά πιστεύω οτι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες!

Καλή επιτυχία σε όλους!
Keywords
Τυχαία Θέματα