Μελαγχολικοί άνδρες και χαμογελαστές γυναίκες οι πιο ελκυστικοί!

Άβυσσος οι ψυχές των –ερωτευμένων- ανθρώπων! Καναδοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι μελαγχολικοί άνδρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες, ενώ αντίθετα οι ανάλαφρες και χαμογελαστές είναι αυτές που έλκουν περισσότερο τους άνδρες.
Οπότε, το χαμόγελο σε έναν άντρα δεν είναι πάντα …σέξι!Οι ερευνητές, του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου British Columbia, έδειξαν εκατοντάδες φωτογραφίες του αντίθετου φύλου, οι οποίες έδειχναν ανθρώπους με διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις, σε περίπου 1.000 άτομα, άνδρες
και γυναίκες, οι οποίοι στη συνέχεια κλήθηκαν να βαθμολογήσουν» τις φωτογραφίες, ανάλογα με το βαθμό σεξουαλικής γοητείας.
Διαπιστώθηκε, έτσι, ότι οι άνδρες που θέλουν να «ρίξουν» μια γυναίκα, έχουν αυξημένες πιθανότητες να το πετύχουν αν δείχνουν μελαγχολικοί και, παράλληλα, αποπνέουν δύναμη και περηφάνια (ψηλά το κεφάλι, φουσκωμένο το στήθος κλπ.).
Λιγότερο σέξι δείχνουν οι ελαφρώς ντροπαλοί, οι οποίοι, πάντως, είναι περισσότερο γοητευτικοί σε σχέση με όσους δείχνουν πολύ χαρούμενοι και ανάλαφροι ή κάπως ένοχοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα