Φυλακή στο Λος Άντζελες με δύο κρατούμενους!


Κανονικά, είναι σχεδιασμένη για 1.600 άτομαΣτις συνηθισμένες φυλακές, οι κρατούμενοι συνηθίζουν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους για το κανάλι που θα δουν στην κοινόχρηστη τηλεόραση. Ακόμη, η εύρεση ενός κρεβατιού δεν είναι εύκολη υπόθεση λόγω του μεγάλου πλήθους των κρατουμένων.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν ισχύουν για το κατάστημα κράτησης «North Facility of Pitchess» του Λος Άντζελες, το οποίο αυτή τη στιγμή φιλοξενεί μόλις δύο κρατούμενους, αν και είναι σχεδιασμένο για την κράτηση 1.600 αντρών. Πρόκειται για δύο πρώην μέλη αντίπαλων συμμοριών, έναν Λατίνο και έναν
έγχρωμο, οι οποίοι έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους και μοιράζονται τον άπλετο χώρο, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια και βλέποντας το πρόγραμμα που επιθυμούν στην τηλεόραση. Έχουν μετατρέψει τα κελιά σε υπνοδωμάτια τα οποία και χαρακτηρίζουν «προσωπικές σουίτες».

Αιτία για αυτή την ιδιόμορφη κατάσταση, είναι η περικοπή δαπανών που οδήγησε την πολιτεία στην απόφαση να αφήσει τον ελάχιστο αριθμό κρατουμένων που επαρκεί για να παραμείνει η φυλακή σε λειτουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα