Έστειλαν πρώην Διοικητή κρατικής ασφάλειας στους αναρχικούς

















Τελικά, η ηγεσία της αστυνομίας υπό την ευρεία της έννοια, που ωστόσο διαμορφώθηκε σε ομόκεντρους κύκλους από τον σκληρό πυρήνα διοίκησης, δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία για ν' αποδείξει το πόσο ανίκανη είναι.
Είναι δυνατόν βρε αθεόφοβοι, να ξέρετε ότι ο τραυματισμένος σοβαρά στη Σταδίου συγκαταλέγονταν στο μπλοκ των διαδηλωτών του Μουσείου. Ότι το μπλοκ
των διαδηλωτών του Μουσείου συγκροτείται από εξτρέμ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, τους αρνητές του όποιου πολιτικού συστήματος δηλαδή. Ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές και μάλιστα ιδιαίτερα εξαγριωμένοι.
Και εσείς τί κάνατε; Στείλατε στο στόμο του λύκου τον υποδιοικητή της Ασφάλειας που ...

υπήρξε πριν προϊστάμενος ΥΔΕΖΙ και πριν από εκεί επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας, επί ημεδρών του οποίου μάλιστα έγιναν αθρόες προσαγωγές κι εξετάσεις αντιεξουσιαστών για τις πρώτες οργανωμένες καταδρομικές επιχειρήσεις μαζικής καταστροφής προσόψεων καταστημάτων στο Κολωνάκι.
Όχι αυτής που ως πρόσχημα κι επίφαση του κόστισε μια ξεγυρισμένη απομάκρυνση προκειμένου να πλεχτεί στα μέτρα αυτών που το δημιούργησαν ο νέος διοικητικός ιστός, αλλά στις προηγούμενες που υπήρξαν ανεπεξέργαστα έκτοτε φωτο-ντοκουμέντα. Αυτό που θέλουμε να πούμε ότι ο χώρος τον ήξερε. Κι εσείς τον στείλατε ανάμεσα τους. Πολλά και ανυπόκριτα εύγε στην πεφωτισμένη διοίκηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα