Ενέδρα σε όχημα χρηματαποστολής στα Μάλια Κρήτης

Θα έλυναν το οικονομικό πρόβλημα για τους ίδιους και τους απογόνους τους ... αν τα κατάφερναν, οι επίδοξοι ληστές που λίγο νωρίτερα επιτέθηκαν σε όχημα χρηματαποστολής, το οποίο φέρεται να μετέφερε το ιλιγγιώδες ποσό του 1 εκ. ευρώ.Τουλάχιστον τρία άτομα - ίσως και τέσσερα, με καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες, έστησαν ενέδρα στο θωρακισμένο όχημα, σε απομονωμένο σημείο, στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Μαλίων - Κρασίου.

Οι επίδοξοι ληστές, εφαρμόζοντας την τακτική που έχει καταγραφεί και στο παρελθόν, βγήκαν από 4Χ4 αυτοκίνητο και γάζωσαν το όχημα της χρηματαποστολής
με καλάσνικοφ, ενώ παράλληλα χτυπούσαν τα τζάμια του παρμπρίζ με βαριοπούλες.Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αντέδρασαν με ψυχραιμία και λογική, έβαλαν όπισθεν και έφυγαν με ταχύτητα, παρά τις φθορές που είχε υποστεί το όχημαΈφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, όπου το όχημα φυλάσσεται και οι δύο συνοδοί της χρηματαποστολής δίνουν κατάθεση, ενώ παράλληλα οι αρχές αναζητούν τους δράστες, σαρώνοντας το νομό Λασιθίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα