Εκρηκτική… διάρρηξη σε ΑΤΜ













Σαν… πρωταπριλιάτικο ψέμα έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας η πληροφορία ότι είχε εκραγεί βόμβα στην παραλία του οικισμού Οφρύνιο! Δεν ήταν, όμως, φάρσα όπως απέδειξε η επιτόπια έρευνα, αλλά ούτε και τρομοκρατική ενέργεια, καθώς στόχος ήταν το περιεχόμενο ενός… ΑΤΜ!

Οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά διαλυμένο το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών της Εθνικής τράπεζας, που ήταν εγκαταστημένο στην εξωτερική πλευρά ενός καταστήματος στο κέντρο του οικισμού!
Οι άγνωστοι δράστες, που προφανώς ήξεραν καλά πώς να χρησιμοποιούν εκρηκτικά, το είχαν τινάξει στον αέρα για να αρπάξουν τα χρήματα που περιείχε. Η εκρηκτική διάρρηξη πέτυχε, αλλά καθώς το ΑΤΜ διαλύθηκε κανείς δεν ξέρει πόσα χρήματα πήραν! Οι ειδικοί της Σήμανσης συνέλλεξαν όσα στοιχεία βρήκαν, ελπίζοντας ότι θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

*** Παιδικό παιχνίδι ή κακόβουλη ενέργεια; Αυτό ερευνά η Ασφάλεια Πάτρας μετά τον εντοπισμό μιας σακούλας με τρία κουτιά κροτίδες στον προαύλιο χώρο του 20ου Γυμνασίου της πόλης! Η καθαρίστρια του σχολείου εντόπισε το δέμα που περιείχε συνολικά 130 μεγάλες κροτίδες και ειδοποίησε την Αστυνομία που προσπαθεί να εξιχνιάσει τα ακριβή κίνητρα των δραστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα