Δ. Ματσούκα: "Δεν θα βάλω τα κλάματα που οι Έλληνες δεν πηγαίνουν κάθε βράδυ στο μπουζούκια"


Στο πέρασμα της οι περισσότεροι άνδρες πέφτουν σαν τις μύγες, παρόλα αυτά εκείνη δείχνει να ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την καριέρα της στην υποκριτική. Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town αποποιείται και τους δύο τίτλους, "κλασικό θηλυκό" και "ανατρεπτική γυναίκα" και δηλώνει έτοιμη παρά την οικονομική κρίση, ακόμη και να πληρώσει προκειμένου να....



γλιτώσει και από τους δύο. Όσο για τις σχέσεις, η Δήμητρα Ματσούκα απαντά με ειλικρίνεια
στην ερώτηση ποιο ήταν το συστατικό που έλειπε από τις προηγούμενες σχέσεις της. "Το ταλέντο και από τις δύο πλευρές (και εμού της ιδίας εννοώ), για να κρατηθούν".

Η Δήμητρα Ματσούκα φωτογραφήθηκε πιο λαμπερή από ποτέ και παρά το πλατύ της χαμόγελο, δήλωσε ότι ανέκαθεν ένιωθε ανασφάλεια, όπως όλοι όσοι δεν συντηρούνται από τους δικούς τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Η ηθοποιός ,απαντά με ενθουσιασμό στην ερώτηση αν είναι ευτυχισμένη αυτό τον καιρό: "Ω ναι! Είμαι κι εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ υγιείς. Όταν δεν είμαι καλά αυτό σκέφτομαι και... ισιώνω", ενώ σχολιάζει με μάλλον επικριτικά λόγια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάποιοι λόγω οικονομικής κρίσης:

"Δεν θα βάλω και τα κλάματα που ο Έλληνας σήμερα πηγαίνει δύο φορές μόνο την εβδομάδα στα μπουζούκια, ενώ παλιά πήγαινε κάθε μέρα".

"Πάντα διατηρούσα την ψυχραιμία μου, γιατί πίστευα ότι όλα θα πάνε καλά. Και συνήθως έτσι γινόταν. Τυχαίο ή όχι, το αναφέρω", λέει και σίγουρα η τύχη πάντα ευνοεί τους αισιόδοξους.
Keywords
Τυχαία Θέματα