ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το περιεχόμενο των επιστολών Παπανδρέου και Βενιζέλου προς την Λαγκάρντ!


Οι δηλώσεις στην Βουλή του Αλ. Τσίπρα περί «ομερτά», απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, προκάλεσαν πέρα από την έκρηξή του και την απόφασή του να φέρει τόσο στην Βουλή, όσο και στην δημοσιότητα, τις συγκεκριμένες επιστολές με αποδέκτη την Διευθύντρια του
Δ.Ν.Τ. Κρ. Λαγκάρντ.
Τόσο τις δικές του, όσο και του Πρωθυπουργού. Μέσα σε αυτές αναφέρονται, εν ολίγοις τα μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία ήδη γνωρίζουμε, όπως η μείωση του αφορολογήτου ορίου στα 5.000 €, με εξαίρεση όσους είναι πάνω από 65 ετών και όσους είναι κάτω από 30, την πρόθεση της κυβέρνησης να στείλει 30.000 δημοσίους υπαλλήλους στην εφεδρεία, την μείωση στις συντάξεις των 1.200 € κατά 20% και των 1.000 € για όσους είναι κάτω των 55 κατά 40% κλπ.
Αυτό που αποδεικνύει η επιστολή όμως είναι ότι πρώτον οι εκπρόσωποι της Τρόικας, που δήλωσαν, ότι ουδέποτε εκείνοι ζήτησαν την μείωση του θεσπισμένου κατώτατου ορίου των μισθών και την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, είχαν δίκιο και είπαν την αλήθεια και η Κυβέρνηση αισχρά ψέματα, καθώς ουδεμία αναφορά για το άρθρο 37 και τα όσα αυτό προβλέπει, γίνεται στις επιστολές! Αρά πρώτον είναι ΠΑΣΟΚική εφεύρεση και μόνο και μάλιστα ακόμα πιο επιθετική προς τους πολίτες και από αυτά που επιθυμεί η Τρόικα.


Το πιο αστείο της υπόθεσης, είναι ότι τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κάνουν λόγο στις επιστολές τους για μέτρα που θα σταθεροποιήσουν τα οικονομικά της χώρας μας και προσδοκούν στο να φέρουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας!Θέσεις εργασίας μπορεί να φέρουν, αλλά δεν θα είναι εργασίας, θα είναι καθαρά δουλείας, ούτε καν για ένα κομμάτι ψωμί, όπως ακριβώς το απαίτησαν οι Γερμανοί από την Κυβέρνηση και όχι η Τρόικα, και εκείνη με την σειρά της το εκτέλεσε!



Αν υποθέσουμε πάντως, ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν αποτελείται από δοσίλογους προδότες, αλλά από ανθρώπους που πιστεύουν αυτό που επικαλούνται, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τους Έλληνες, γιατί αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι είναι πραγματικά ηλίθιοι και όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν, η ηλιθιότητα δεν έχει όρια και είναι ανίκητη! Άρα φοβού τα όσα έπονται!


Keywords
Τυχαία Θέματα