Fifa 13 με Kinect!



Η EA Sports έδωσε υπόσχεση για το Fifa 13.

Στην φετινή E3 μας είχε κάνει εντυπωση το ότι στην συνέντευξη τύπου της Microsoft, στην λίστα που ανακοινώθηκε με τα μελλοντικά games του Kinect,συμπεριλαμβανόταν και το Fifa. Μάλιστα, η δήλωση αυτή είχε προέλθει από την ίδιο τον Peter Moore της EA Sports.

Τώρα,
ο Andrew Wilson, αντιπρόεδρος της EA Sports, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στο Fifa 12: "Η βάση του gameplay του Fifa είναι πολύ δυνατή με βάση τον μηχανισμό που έχουμε ήδη. Οπότε δεν θα θέλαμε να την χαλάσουμε με το Kinect. Αυτό που θέλουμε να βρούμε είναι μια εθιστική εμπειρία που δεν θα αποσπά την προσοχή από το gameplay 11 εναντίον 11, στο οποίο μόνο το χειριστήριο του Xbox 360 κάνει καλή δουλειά".

Γιατί όμως ο Peter Moore πρόσθεσε το Fifa στην λίστα των μελλοντικών games του Kinect; Προφανώς γιατί κάτι μαγειρεύεται στο Fifa 13. "Για το Fifa 13 έχουμε δει δυνατότητες της τεχνολογίας του Kinect που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν. Είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο παραγωγής με βάση το Software Development Toolkit που μας παρέχει η Microsoft. Υπάρχουν όμως εργαλεία που μας δίνουν καλύτερη ποιότητα και πιστότητα του ελέγχου του παίκτη, άρα αυτή θα είναι μια ιδανική ευκαιρία για μας" δήλωσε ο Wilson, δίνοντας παράλληλα υποσχέσεις για το μέλλον.

Άραγε πως θα καταφέρει το Fifa 13 με το Kinect να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό από το "Football" του Kinect Sports; Πως θα μπορούμε να τρέξουμε στο γήπεδο και παράλληλα να κάνουμε όλες τις κινήσεις που απαιτεί ένας εξομοιωτής ποδοσφαίρου; Αυτό μένει να μας το απαντήσει μόνο η EA Sports.
Keywords
Τυχαία Θέματα