Η Πολύχρωμη Σπείρα μαζί με την “Barbie in Princess Power” στα Village Cinemas

Στο πλαίσιο της νέας παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Barbie, Η Σούπερ Πριγκίπισσα – Barbie in Princess Power» που θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες στους κινηματογράφους, σε διανομή από την εταιρεία UIP, η Πολύχρωμη Σπείρα ετοιμάζει μία ξεχωριστή εκδήλωση, για τη σύγχρονη, ρομαντική πριγκίπισσα Barbie, στα Village Cinemas,

στο Μαρούσι, στις 24 Ιανουαρίου, ώρα προσέλευσης 12:00.

Μέσα σε πλήθος ροζ-φούξια μπαλόνια και γλυκές μελωδίες τραγουδιών, η Barbie υποδέχεται τις φίλες της και σχηματίζει τη σούπερ ομάδα της. Τα παιδιά μεταμορφώνονται μέσα από Barbie Face Painting και Barbie Hair Styling. Δημιουργούν τη δική τους μάσκα της Barbie με ροζ κανσόν και τη διακοσμούν όπως τους αρέσει. Ενώ στο τέλος ποζάρουν για μια αναμνηστική φωτογραφία στο photo booth της νέας ταινίας «Barbie in Princess Power».

Στη νέα της δυναμική ταινία, η Barbie προσκαλεί όλες τις φίλες της να ενώσουν τις υπερδυνάμεις τους, δημιουργώντας μια σούπερ ομάδα, για να προστατεύσουν το βασίλειο του καλού. Ας την υποδεχτούμε λοιπόν, συμμετέχοντας στη σούπερ ομάδα της, με μια σειρά από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Η Πολύχρωμη Σπείρα αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, εμψυχωτών και εξειδικευμένων συνεργατών, που διαθέτουν φαντασία, χιούμορ, γνώση και αγάπη για το παιδί.

Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, τα ξεχωριστά διαδραστικά δρώμενα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα πρωτότυπα ψυχαγωγικά θεάματα, συνδυάζουμε τη ψυχαγωγία με τη δημιουργία και τη μάθηση.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξ’ ολοκλήρου: Παιδικά Πάρτι, μικρές και μεγάλες Εκδηλώσεις για εταιρείες, σχολεία, δήμους, συλλόγους, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Δημιουργική Απασχόληση.

Η φιλοσοφία μας: Ονειρεύομαι – Δημιουργώ – Προάγω – Μαθαίνω - Εξελίσσομαι. Αυτή είναι η Πολύχρωμη Σπείρα... που εμπνεύστηκε το όνομά της από τη σπείρα, σύμβολο που το συναντάμε παντού στη φύση. Μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 8 χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ!

www.polichromispira.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα