Βελτιώσεις στην εμφάνιση του Timeline ανακοίνωσε το Facebook

Μεγαλύτερη έμφαση στις εφαρμογές, πιο "καθαρή" απεικόνιση.

Μπορεί καλά-καλά να μην έχουμε δει ακόμα τις αλλαγές στο News Feed του Facebook για desktop, όμως αυτό δεν εμποδίζει το δημοφιλές social network απ’ το να προχωρήσει σε αλλαγές και στο Timeline.

Η νέα έκδοση του Timeline έχει ήδη εφαρμοστεί σε επιλεγμένους χρήστες και αυτό που πρέπει σίγουρα να περιμένεις, είναι η μεγαλύτερη έμφαση στις εφαρμογές.

Πιο αναλυτικά, δραστηριότητες όπως το ανέβασμα φωτογραφιών ή μουσική που άκουσες θα εμφανίζονται στην αριστερή στήλη. Αντίστοιχα, όλες οι αναρτήσεις του χρήστη θα εμφανίζονται στην δεξιά στήλη –πρακτικά η μία κάτω από την άλλη–, ούτως ώστε να είναι πιο ευανάγνωστο σε σύγκριση με την (χαοτική για πολλούς) σημερινή εμφάνιση του Timeline.

Επιπλέον, θα μπορείς να οργανώσεις πιο εύκολα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο στην σελίδα «About», με φρέσκο σχεδιασμό στις ενότητες. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε τη δυνατότητα προσθήκης εφαρμογών στο προφίλ του χρήστη, κάθε μια απ’ τις οποίες θα εμφανίζεται σαν ξεχωριστή ενότητα της σελίδας –μπορεί για παράδειγμα να θέλεις να μοιράζεσαι με τους φίλους σου στο Facebook το feed των φωτογραφιών σου από το Instagram.

Το νέο Timeline θα κάνει την εμφάνισή του σταδιακά σε όλους τους χρήστες μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, όπως συμβαίνει εξάλλου με κάθε νέο χαρακτηριστικό του Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα