Dropbox: νέα έκδοση του desktop client

Βελτιωμένες δυνατότητες για μεγαλύτερη ευχρηστία.

Το Dropbox έχει γίνει για εκατομμύρια χρήστες ένα πραγματικό εργαλείο δουλειάς. Ευτυχώς, η εταιρεία δεν επαναπαύεται –υπάρχει βλέπεις και αυξημένος ανταγωνισμός στις μέρες μας–, γι’ αυτό έδωσε στην δημοσιότητα τον επανασχεδιασμένο desktop client, με απώτερο στόχο να κάνει την καθημερινότητά μας ακόμα πιο εύκολη.

Ο νέος client ουσιαστικά δίνει μεγαλύτερη «ορατότητα» στο τι συμβαίνει σε έναν λογαριασμό

Dropbox ανά πάσα στιγμή και ταχύτερη πρόσβαση στα αρχεία σου, ενώ παράλληλα είναι ανανεωμένος και σχεδιαστικά. Θεωρητικά δεν πρόκειται για πολύ μεγάλες αλλαγές, ωστόσο στην πράξη αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς πολύ πιο εύκολα να αποδεχθείς προσκλήσεις για shared φακέλους, να δεις links ή άλμπουμ που άλλοι χρήστες μοιράζονται μαζί σου ή να μοιραστείς εσύ αρχεία με άλλους χρήστες –και όλα αυτά, με την βοήθεια ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο. Κοινώς, το μενού που εμφανίζεται από εικονίδιο του Dropbox απέκτησε πολύ πιο χρήσιμες δυνατότητες.

Όσο για τις mobile εφαρμογές του Dropbox, οι εκδόσεις για Android και iOS προσφέρουν πλέον ειδοποιήσεις για shared φακέλους. Για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του desktop client στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα