Το event της Microsoft στην Ε3 2012

11:13 6/6/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Χωρίς νέο hardware αλλά με μεγάλη γκάμα τίτλων.

Η Microsoft πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει νέο hardware στην έκθεση Ε3 (βλέπε διάδοχο του Xbox 360) –και τελικά κράτησε την υπόσχεσή της. Ωστόσο το event της εταιρείας ήταν γεμάτο με νέους τίτλους για το δημοφιλές Xbox 360, που είναι βέβαιο πως θα κρατήσουν τους gamers απασχολημένους μέχρι την

επόμενη Ε3.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό trailer για το Halo 4 και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Master Chief και συνεχίστηκε με τίτλους όπως τα Splinter Cell: Blacklist, Nike+ Kinect Training, FIFA 13 (που αυτή τη χρονιά θα υποστηρίζει Kinect πχ. για αλλαγή τακτικών μέσω φωνητικών εντολών), Forza Horizon (street και πιο casual εκδοχή του κορυφαίου τίτλου), Gears of War: Judgement, Resident Evil 6, Tomb Raider, Call of Duty: Black Ops 2, Fable the Journey και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε την έλευση του Internet Explorer στο Xbox το φθινόπωρο, καθώς και μια σειρά από νέες συμφωνίες στο κομμάτι του entertainment, που όμως δεν αφορούν την Ελλάδα. Όσο για το Xbox SmartGlass, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ. Για τους fans του Xbox, ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη την παρουσίαση της Microsoft –και παρά τη μεγάλη διάρκεια, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα