Ο Γιώργος Σαμαράς προτιμά Head & Shoulders

…και μιλά για την εμπειρία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας διαφημιστής καμπάνιας. Διάβασε τη συνέντευξη.

Πώς νιώθεις όταν φοράς τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και εκπροσωπείς τη χώρα σου στις διεθνείς διοργανώσεις;

Υπερήφανος! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να φοράει το ενθόσημο της χώρας του! Όταν ακούω τον εθνικό ύμνο πριν τους αγώνες νιώθω μια τεράστια ανατριχίλα!

Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικός παράγοντας για τη νίκη;

Η αυτοπεποίθηση πριν πρέπει να νιώθεις για κερδίσεις

τους αγώνες είναι απαραίτητη κ φυσικά η ψυχολογία στον αθλητή! Άμα συνδυάσεις αυτά τα δυο μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θέτεις!

Τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην κορυφή και να παραμείνεις?

Εκτός την σκληρή δουλειά που εννοείται ότι πρέπει να κανείς για να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο, γιατί τίποτα δεν γίνεται στην τύχη! Για μένα το πιο σημαντικό είναι η δύναμη της ψυχής σου, η δύναμη του χαρακτήρα σου κ η πίστη στον εαυτό σου... δεν είναι πάντα εύκολος ο δρόμος που διανύουμε όπως μερικοί πιστεύουν.. Στις δύσκολες καταστάσεις, που όλοι είναι αρνητικοί, όταν όλοι σε αμφισβητούν και όλοι είναι εναντίον σου, εκεί πρέπει να δείξει μεγάλο χαρακτήρα κ συνεχίσεις να κανείς αυτό που αγαπάς χωρίς να σε επηρεάζει τίποτα κ κανένας!

Πρόσφατα σε είδαμε να πρωταγωνιστείς στη διαφημιστική καμπάνια του Head & Shoulders. Περίγραψέ μας με δυο λόγια αυτή την εμπειρία.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ποτέ δεν πίστευα ότι χρειάζονταν τόσοι άνθρωποι και τόση προετοιμασία για το γύρισμα μιας διαφημιστικής ταινίας. Η αλήθεια είναι ότι ήταν τα γυρίσματα κουραστικά, αλλά περάσαμε και ωραία. Ειδικά στη σκηνή με το λούσιμο ρίξαμε πολύ γέλιο. Η συγκεκριμένη σκηνή μου είχε φανεί τόσο αστεία από την αρχή όταν πρωτοδιάβασα το σενάριο. Το άλλο ωραίο είναι ότι το γύρισμα γινόταν σε γήπεδο που είναι ο φυσικός μου χώρος. Αυτό με έκανε να νοιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή, σε συνδυασμό κιόλας με την ομάδα της παραγωγής που ήταν όλοι τους άψογοι επαγγελματίες και με ευχάριστη διάθεση. Τους ευχαριστώ όλους.

Δοκίμασες το προϊόν, το Head & Shoulders. Πώς σου φάνηκε;

Εννοείται πως το δοκίμασα! Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μου έγινε η πρόταση για συνεργασία με το H&S. Δε θα μπορούσα να προτείνω σε άλλους ένα προϊόν χωρίς να το εμπιστεύομαι και να το χρησιμοποιώ ο ίδιος. Το γεγονός ότι προχώρησε η συνεργασία μας τα λέει όλα. Το αποτέλεσμα ήταν και εξακολουθεί να είναι μοναδικό. Νιώθω τόσο την επιδερμίδα στο κεφάλι μου, όσο και τα μαλλιά μου καθαρά και υγιή, χωρίς ίχνος πιτυρίδας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η ενοχλητική φαγούρα έφυγε με τη μία. Αυτό, δεν το περίμενα. Έχω βρω την ηρεμία μου!

Η εμφάνιση και η υγεία των μαλλιών σου παίζουν ρόλο στην προσωπική ζωή;

Σαφώς και παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως η γενικότερη εμφάνιση και η υγεία μου. Είναι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το πώς αισθάνομαι ο ίδιος και κατά συνέπεια τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους. Πώς να το πω, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Ειδικά εγώ που έχω μακριά μαλλιά και λόγω του ποδοσφαίρου λούζομαι συχνά, θέλω να είναι υγιή και να δείχνουν όμορφα, χωρίς όμως να χρησιμοποιώ ένα σωρό προϊόντα ή να ξοδεύω ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Η πιτυρίδα και η φαγούρα μπορεί να είναι ενοχλητική για τον καθένα και πολύ περισσότερο για έναν άνθρωπο που θέλει να είναι προσηλωμένος στους στόχους του. Πιστεύεις ότι το Head & Shoulders μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου λίγο πιο απροβλημάτιστη;

Και βέβαια μπορεί. Αν σκεφτείς ότι όταν έχεις φαγούρα είναι φυσικό να μην μπορείς να συγκεντρωθείς και το μόνο που σε απασχολεί είναι το πώς θα απαλλαγείς από αυτήν, τότε σταματώντας τη με το H&S έχεις ένα πρόβλημα λιγότερο και το μυαλό σου μπορεί να επικεντρωθεί στα υπόλοιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα