Νέο άρωμα STR8 εμπνευσμένο απ’ το ποδόσφαιρο

Σχεδιασμένο για τον άνδρα που δεν παραιτείται.

Δελτίο Τύπου

Το STR8 παρουσιάζει το νέο άρωμα της σειράς, STR8 SPORTS, σχεδιασμένο ειδικά για τον άνδρα που δεν παραιτείται. Τον άνδρα που παρασύρεται από την ενέργεια και αγωνίζεται για το έπαθλο. Η νέα σειρά STR8 SPORTS αντανακλά τον σπορ χαρακτήρα της, τόσο μέσα από τον ξεχωριστό σχεδιασμό

της συσκευασίας της –πηγή έμπνευσης της οποίας είναι οι έντονοι χρωματικοί κώδικες του ποδοσφαίρου–, όσο και από το μοναδικό της άρωμα. Μάθε τον αντίπαλό σου… τόλμησε να προκαλείς… νιώσε την ενέργεια… πέτυχε τον στόχο! Πανηγύρισε τη νίκη σου, αρχικά μέσα από τον εκρηκτικό συνδυασμό των εσπεριδοειδών (κίτρο και μανταρίνι), τις πλούσιες αρωματικές νότες άσπρου τριαντάφυλλου, βιολέτας, γιασεμιού και γερανιού που ακολουθούν και τα σανταλόξυλο, κάρδαμο και πατσουλί, που αποτελούν τη βάση του αρώματος και απογειώνουν τις αισθήσεις. Η σειρά αποτελείται από:

Eau de Toilette 50ml με Π.Λ.Τ. €11,45After Shave Lotion με Π.Λ.Τ. €7,81Fragrance Deodorant Spray με Π.Λ.Τ. €3,59

 

Κάνε τώρα Like στο www.facebook.com/str8myway και μπες στο γήπεδο. Άρχισε να σουτάρεις, προσπάθησε να σκοράρεις όσες περισσότερες φορές μπορείς και διεκδίκησε απίστευτα δώρα:

2 διπλά εισιτήρια για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της Ισπανίας το 2012.

3 εισιτήρια διαρκείας για την αγαπημένη σου ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Δε σταματάμε όμως εκεί. Σε ένα μεγάλο STR8 TO GOAL event, σε συνεργασία με το MTV, πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν και θα κληρωθούν τα 5 πλούσια δώρα. Στις 15 Ιουλίου, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Κεντρική Αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι). Το STR8 σε περιμένει!

Keywords
Τυχαία Θέματα