HGDA: Game Idea Contest – Απονομή βραβείων

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 17:30-20:00, στο Μαρούσι.

Δελτίο Τύπου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας ανακοινώνει την τελετή βράβευσης για το Game Idea Contest, τον πανελλήνιο διαγωνισμό σεναρίου παιχνιδιών.

Η απονομή των βραβείων για το HGDA Game Idea

θα λάβει χώρα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 17:30-20:00, στα γραφεία του συλλόγου (Απ. Παύλου 10β στο Μαρούσι, στο κτίριο της Aventurine).

Για την Hellenic Game Developers Association, ο σκοπός του διαγωνισμού που ξεκίνησε τον Απρίλη του 2012 δεν είναι μόνο να αναδειχθεί η καλύτερη ιδέα. Μετά την απονομή, η ιδέα αυτή θα υλοποιηθεί από developers-μέλη του συλλόγου, ενώ παράλληλα στόχος του HGDA είναι να ενθαρρύνονται οι δημιουργίες νέων ομάδων ανάμεσα στα μέλη του, έτσι ώστε η χώρα μας να αυξήσει την ετήσια παραγωγή παιχνιδιών. Για τον σκοπό αυτό, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι οκτώ καλύτερες ιδέες από τους δημιουργούς τους, ενώ θα γίνει συζήτηση για όλες τις συμμετοχές στον διαγωνισμό.

Οι 8 συμμετοχές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό είναι οι παρακάτω (με αλφαβητική σειρά):
ColonyHolly diceHybrisSuperaddictivity – Paintball CoalitionsThe Lost SanctuaryThe lost treasure of Paxos IslandThe ShutdownUnclaimed Kingdom

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website του διαγωνισμού: www.hgdagameidea.com

Τονίζουμε σε κάθε περίπτωση ότι οι εκδηλώσεις του HGDA είναι μια καλή ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ των Ελλήνων game developers, πόσο μάλλον τώρα που το θέμα της εκδήλωσης είναι η δημιουργία παιχνιδιών. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Keywords
Τυχαία Θέματα