Νέα προσιτά Samsung smartphones

Ελαφρώς ανανεωμένα τα Samsung Galaxy Ace 2 και Galaxy Mini 2.

Ακόμα δύο smartphones που ανακοινώθηκαν πριν την έναρξη του Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Μετά την παρουσίαση του Galaxy

Tab 2 7.0 στο Samsung Forum 2012, η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση των σχετικά προσιτών Galaxy Ace 2 και Galaxy Mini 2.

Ξεκινώντας απ’ τον διάδοχο του πρώτου Galaxy Ace, το Galaxy Ace 2 (δεξιά) έρχεται εφοδιασμένο με οθόνη 3,8 ιντσών (480x800 pixels), διπύρηνο επεξεργαστή 800MHz, 768MB RAM, κάμερα 5MP στην πίσω πλευρά με LED φλας και ικανότητα λήψης HD βίντεο, κάμερα VGA στην πρόσοψη για κλήσεις βίντεο και 4GB εσωτερικής μνήμης. Αν η τιμή του κυμαίνεται στα επίπεδα του πρώτου Ace, θα αποτελέσει σίγουρα για πολλούς μια άκρως ελκυστική επιλογή.

Όσο για το Samsung Galaxy Mini 2 (αριστερά), διαθέτει οθόνη 3,27 ιντσών (320x480 pixels), επεξεργαστή 800MHz (φυσικά όχι διπύρηνο), 512GB RAM, κάμερα 3MP στην πίσω πλευρά και 4GB εσωτερικής μνήμης. Και οι δύο συσκευές θα τρέχουν Android Gingerbread, σε συνδυασμό φυσικά με το περιβάλλον χρήστη TouchWiz της εταιρείας. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα