Λαμπερό πάρτι της HTC για το λανσάρισμα του Sensation XL

Μια αξέχαστη μουσική γιορτή στο Roundhouse του Λονδίνου.

Δελτίο Τύπου

Η HTC γιόρτασε την περασμένη Πέμπτη την κυκλοφορία του HTC Sensation™ XL με Beats Audio™, με μια λαμπερή μουσική εκδήλωση. Το σύνθημα για την έναρξη του πάρτι έδωσαν ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation, και ο Jimmy Iovine, πρόεδρος της Beats by Dr. Dre, ο οποίος παρέστη

και στην εκδήλωση. Η μουσική, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε την τιμητική της: ο θρυλικός ράπερ, τραγουδιστής και παραγωγός Will.i.am ήρθε από τις ΗΠΑ για να ξεσηκώσει το κοινό στο Roundhouse της βρετανικής πρωτεύουσας, πλαισιωμένος από μια σειρά λαμπερούς προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων ο παγκοσμίου φήμης beat-boxer Beardyman, οι υποψήφιοι για το βραβείο Q, Nero, ο Γάλλος σουπερστάρ Martin Solveig, ο Ολλανδός dj της house και παραγωγός Fedde Le Grand, ο dj-ίνδαλμα της house Dirty South και το φαινόμενο της electro house Zedd.

Πολλές και οι διασημότητες που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή για την κυκλοφορία του HTC Sensation XL με Beats Audio και απόλαυσαν τη μοναδική αυτή βραδιά. Μεταξύ τους, η Lady Gaga, η Cheryl Cole, ο Dr. Dre και ο Dynamo, που απόλαυσαν κοκτέιλ καρπουζιού και τσίλι, πικάντικα ορεκτικά από πάπρικα και chorizo, αλλά και μαγικά κόλπα - ευγενική προσφορά του κορυφαίου μάγου και υπνωτιστή Damien O’Brien.

Τους Αμερικανούς και Βρετανούς σταρ υποδέχθηκαν οι φαν της HTC που συνέρρευσαν πολυάριθμοι και σχημάτιζαν ουρές γύρω από το τετράγωνο του κλαμπ όλο το απόγευμα για να γιορτάσουν με την HTC.

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να πάρουν μια αποκλειστική πρώτη γεύση και να παίξουν με τη νέα συσκευή. Το νέο, κομψότατο, αυτό κινητό, πάχους μόλις 9,9 χιλιοστών, με τεράστια οθόνη 4,7 ιντσών, κάμερα 8MP με ευρυγώνιο φακό f/2,2, 28mm, και υποστήριξη της τεχνολογίας Beats Audio, δημιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει εκπληκτικό ήχο και εικόνα σε μουσική, ταινίες και παιχνίδια – στοιχεία που το καθιστούν την απόλυτη συσκευή ψυχαγωγίας. Το HTC Sensation XL με Beats Audio συνοδεύεται επίσης από τα νέα πανάλαφρα ακουστικά urBeats™, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για να λειτουργούν ενιαία με το ηχητικό προφίλ Beats της συσκευής, προσφέροντας στους χρήστες τέλεια ακουστική εμπειρία.

Το HTC Sensation XL θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Ειρηνικό από τις αρχές Νοεμβρίου, και στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα. Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η HTC θα θέσει επίσης σε κυκλοφορία περιορισμένο αριθμό συσκευασιών που θα περιλαμβάνουν ειδική έκδοση των ακουστικών Beats Solo.

Keywords
Τυχαία Θέματα