SecNews.gr

Ιστότοπος ενημέρωσης για θέματα hacking και ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Δελτίο Τύπου

Το SecNews, είναι το πρώτο και μοναδικό ανεξάρτητο ενημερωτικό website που εξειδικεύεται στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων. Η συντακτική ομάδα του SecNews έχει ως στόχο τη σφαιρική, με απλότητα και σαφήνεια ενημέρωση του κοινού για τη δικτυακή και διαδικτυακή ασφάλεια, τόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων όσο και σε επίπεδο χρηστών. Κολλημένοι με την ασφάλεια οι συντάκτες του SecNews,

βρίσκουν τα πιο φρέσκα νέα από τις πιο έγκυρες πηγές, ενώ ταυτόχρονα ερευνούν, σχολιάζουν και παραθέτουν γνώμες και απόψεις των κορυφαίων στο χώρο.

Στόχος της ιστοσελίδας μας ΕΚΤΟΣ από την ενημέρωση των αναγνωστών για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από το ολοένα αυξανόμενο ηλεκτρονικό έγκλημα είναι να ενημερώνει ταυτόχρονα για επιθέσεις που πραγματοποιούνται σε οργανισμούς και υπηρεσίες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Οι αρθογράφοι του SecNews αναζητούν καθημερινά τέτοιες πληροφορίες σε forums, chat rooms και ποικίλες ιστοσελίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό και αναρτώνται αυτές που θεωρούνται ως πλέον αξιόπιστες έπειτα από έρευνα.

Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να «πάρετε μια γεύση»

Επικοινωνία: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα