Κέρδισε το νέο HTC One

Το κορυφαίο smartphone της HTC, αξίας €729, μπορεί να γίνει δικό σου!

To i-TECH4u και η HTC σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το Νέο HTC One, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Το smartphone-ναυαρχίδα της HTC είναι ένα απ’ τα καλύτερα Android smartphones που έχουμε δει μέχρι σήμερα

και έρχεται εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Από τον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 και τα 2GB RAM, μέχρι την εντυπωσιακή Full HD οθόνη των 4,7 ιντσών και τον αποθηκευτικό χώρο των 32GB, το HTC One θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη. Επιπλέον, η νέας γενιάς κάμερα HTC UltraPixel υπόσχεται κορυφαίες φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το ανανεωμένο HTC Sense σε συνδυασμό με το HTC BlinkFeed™ κάνουν την εμπειρία χρήσης του smartphone μοναδική. Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο δώρο για το ξεκίνημα της νέας σεζόν;

Για να εξασφαλίσεις κι εσύ συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση:

Πάτησε «Like» στη σελίδα του i-TECH4u στο Facebook και βρες το tab του διαγωνισμού (ή κάνε απευθείας κλικ εδώ).

Από εκεί, πάτησε «Like» στη σελίδα της HTC στο Facebook και στη συνέχεια, κάνε κλικ στο link που ακολουθεί για την εμφάνιση της φόρμας συμμετοχής και δήλωσε τα στοιχεία σου.

Αν θέλεις ακόμα περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση, αφότου δηλώσεις τα στοιχεία σου και πατήσεις «Καταχώρηση», μοιράσου το link που θα εμφανιστεί στην οθόνη σου με τους φίλους σου στο Facebook. Για κάθε έναν που θα δηλώσει συμμετοχή μέσω του συγκεκριμένου link, εσύ εξασφαλίζεις μια επιπλέον συμμετοχή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσεις.

*Οι επιπλέον συμμετοχές ισχύουν μόνο εφόσον ακολουθήσεις τα βήματα που θα εμφανιστούν στην οθόνη σου μετά την δήλωση των στοιχείων σου και όχι με απλό «Share» του διαγωνισμού, μιας και έτσι θα είναι αδύνατη η καταμέτρησή τους.

**Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις πατήσει «Like» και στη σελίδα της HTC.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 12:00. Καλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μία φορά.Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 24 Ιουλίου 2013, έως 2 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.Ο μεγάλος τυχερός θα αναδειχθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης στις 2 Σεπτεμβρίου.Ο νικητής κερδίζει ένα smartphone HTC One, αξίας €729.Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθεί μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί την αποστολή του δώρου στον χώρο του, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u. Το i-TECH4u δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ή/και διεξαγωγής της ηλεκτρονικής κλήρωσης και της ανακοίνωσης του νικητή μπορεί να μεταβληθεί χωρίς προειδοποίηση.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα