Lumia 625: το προσιτό LTE smartphone της Nokia

Με οθόνη 4,7 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή.

Η Nokia προσπαθεί να κάνει τα LTE smartphones πιο προσιτά και απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το τελευταίο της δημιούργημα –μπορείς να το φωνάζεις Lumia 625. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τον Σεπτέμβριο, με το κόστος της να εκτιμάται στα €220 προ φόρων και επιδοτήσεων. Τι αγοράζεις όμως με αυτά τα χρήματα;

Θα ξεκινήσουμε

από την οθόνη των 4,7 ιντσών, που προστατεύεται από Gorilla Glass 2: μεγάλη μεν, με ανάλυση μόλις 480x800 δε –κάτι που σημαίνει πως τα pixels της θα είναι σίγουρα ευδιάκριτα. Στο εσωτερικό του στιλάτου σώματος του Lumia 625 φιλοξενούνται επίσης ένας διπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon S4 στα 1.2GHz, 512MB RAM, 8GB επεκτάσιμου (με microSD) αποθηκευτικού χώρου, ενώ στην πίσω πλευρά της συσκευής φιλοξενείται μια κάμερα 5MP με LED φλας και ικανότητα λήψης HD βίντεο ανάλυσης 1080p. Στην πρόσοψη θα βρεις επίσης και μια δεύτερη, VGA, κάμερα για κλήσεις βίντεο, ενώ είναι μάλλον περιττό να αναφέρουμε ότι βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διαστάσεις του Lumia 625 είναι 133,3x72,3x9,3 χιλ. και ζυγίζει 159 γρ. Όπως και τα περισσότερα smartphones της Nokia, το 625 θα κυκλοφορήσει σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, λευκό και μαύρο) για να μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα