Κέρδισε ένα Xbox 360 Wireless Controller

14:27 1/2/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Με Play & Charge kit, αξίας €60.

Το i-TECH4u σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα σούπερ αυθεντικό χειριστήριο για Xbox 360 αξίας €60. Το χειριστήριο της Microsoft έχει αυτονομία που αγγίζει τις σαράντα ώρες και συνοδεύεται από ειδικό κιτ για να το φορτίζεις την ώρα που παίζεις.

Για να εξασφαλίσεις έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση, εντελώς δωρεάν:

1. Ακολούθησε το @itech4u στο Twitter

και “tweetάρε” το παρακάτω μήνυμα:

Mission Frappossible: Στείλε με 1 Like 1 κουτί Nescafé Frappé στους Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού! http://owl.li/8NNFp @itech4u #cont2

2. Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά στον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά έως δύο συμμετοχές).Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2012, έως 24 Φεβρουαρίου 2012, στις 23:59 το βράδυ.Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης στις 28 Φεβρουαρίου 2011.Ο μεγάλος τυχερός κερδίζει ένα Xbox 360 Wireless Controller and Play & Charge kit, αξίας €60.Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθεί μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u. Το i-TECH4u δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα