Κέρδισε 50 beta keys για το SC II: Heart of the Swarm

Ζήσε την εμπειρία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, πριν την κυκλοφορία του!

Το απόλυτο gaming δώρο είναι εδώ! Το i-TECH4u δίνει τη δυνατότητα σε πενήντα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από ένα beta key (ενεργό μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου) για το StarCraft II: Heart of the Swarm!

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού στρατηγικής της Blizzard πριν την επίσημη

κυκλοφορία του:

Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21/12/2012 στις 12:00 το μεσημέρι, για να έχεις το beta key στα χέρια σου just in time για τις αργίες των Χριστουγέννων! Καλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u.Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 12 Δεκεμβρίου 2012 έως 21 Δεκεμβρίου 2012, στις 12:00 το μεσημέρι.Οι 50 νικητές θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης στις 21 Δεκεμβρίου 2012.Οι 50 τυχεροί κερδίζουν από ένα beta key για το ScartCraft II: Heart of the Swarm, προσφορά της εταιρείας CD Media.Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα παραλάβουν το beta key μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.Η διεύθυνση email που δηλώνεται, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για αποστολή newsletter από το i-TECH4u. Το i-TECH4u δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα